zondag 19 december 2010

Rundertataki met wasabipesto

Ingredienten:

15 gr. Vers korianderblad
1 teen knoflook
½ theelepel wasabipasta
3 eetlepels Parmezaan geraspt
Zeezout
Verse peper
Zonnebloemolie
200 gr ossenhaas
50 gram mizuna sla


Stamp de koriander, knoflook, wasabi en de Parmezaan in een vijzel tot een pasta. In een vijzel fijnstampen maakt de pesto niet zo donker in tegenstelling tot een keukenmachine.
Voeg olie toe en breng op smaak.
Verwarm de olie in een pan en bak de ossenhaas op hoog vuur aan beide kanten. De ossenhaas dient aan de binnenkant saignant te zijn. Vlees uit de pan vijf minuten laten rusten en in dunne plakken snijden. Leg de plakjes op het bord met de mizunasla in het midden en schep de wasabipesto op de plakken ossenhaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten