Een wit Blaricum en een volgesneeuwd Hilversum. Veel pret voor de kleintjes en lekker warm binnen zitten met gluhwein of warme chocomel. Alsvast mentaal voorbereiden op de drukke, volle kerst.
1e kerstdag thuis met kinderen en familie. Traditioneel zorgt de gastheer/vrouw voor het hoofdgerecht. Dat blijft nog even een verrassing... Maar bij Moeke zorg ik voor een heus zes gangen kerstmenu waar volop keus is voor de gasten. Wat dacht je van: Bombe van gerookte zalm met een mierikswortelcreme en kaviaar of Parmaham met tallegio,ruccola en een tomaat-olijvensalsa. Gevolgd door en cappucino van ossenstaartveloute met Madeira. En als tussengerecht keus uit o.a. Gegrilde tonijn, gamba's in Tempura of Eendenborst of Cordon Bleu van kalfsfilet. Als hoofdgerecht keus uit tarbotfilet, hertenbiefstuk, ossenhaasmedaillon of fazant.
Tenslotte een Grand dessert. Daar kan ik me wel op uitleven allemaal! Alle lezers wens ik een smakelijke kerstmaaltijd!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten